Imprejmuiri - Piesa Gripple


Piesa Gripple Tehnicile de palisaj utilizate in viile de astazi si care includ fire, posturi si masini sunt perfectionate in permanenta, iar producatorul acestora se mandreste cu faptul ca o parte din aceasta evolutie ii apartine.
Pentru un randament maxim la recolta de struguri, via necesita un sistem de palisare care poate fi tensionat in cateva secunde.

Piesa Gripple - Date tehnice
Piesa Gripple - Utilizare

O solutie simpla care asigura in acelasi timp un standard ridicat de productivitate, precum si un vin de calitate este Gripple Gama Plus. Aceasta include GP Small, GP Medium and GP Large, toate fiind simplu de folosit, asigurand in acelasi timp o instalare rapida si cea mai mare tensiune pentru spalierii dvs.

In timp ce alte sisteme de tensionare pot fi deteriorate de diverse elemente, rezistenta la coroziune intrinseca a produselor noastre mentine spalierii neclintiti si asigura utilizarea pe termen lung. Mecanismul ceramic ultra-puternic ofera o tensiune avansata de fiecare data, in timp ce metodele inferioare permit sarmei sa se deformeze conducand la struguri de calitate slaba.

Prin utilizarea sistemului superior Gripple Plus de palisare a viei, puteti fi siguri ca sarma va avea cea mai mare tensiune, garantandu-va astfel posibilitatea pentru o cultura premium. Sistemul mentionat, prin utilizarea firelor Trellis, ce sunt securizate si tensionate, mentine via intinsa, in ordine si strugurii la lumina soarelui.

 • Sisteme de ancorare
 • Stalpi de sustinere
 • Sisteme de intindere
 • Imprejmuiri